11:00

Swesom FC U

Referat: Horndals IF - Swesom FC U

Horndals IF - Swesom FC U 2-8 (0-1)

Återigen en bra match av oss där vi låg bra till i våra positioner försvarsmässigt över hela planen. Fullt godkänd insats av oss sett till de första 79 minuterna. Så pass långt in i matchen var vi med på ett bra sätt och låg alltså bara under med 2-3 med endast 11 minuter kvar att spela.

Efter det tappade vi tyvärr orken och rasade mer eller mindre ihop som ett korthus. Med den trytande orken kom också felbesluten och markeringsmissarna som motståndarna tog vara på i sina kontringar. Det resulterade i ytterligare 5 mål i baken under de sista 11 minuterna.

Horndals målskyttar denna dag var Abdullah Tai som gjorde 1-3 på ett fint skott över målvakten efter att själv ha jobbat åt sig bollen. 2-3 gjorde Milad Sarwari, påpassligt framspelad av Magnus Sjöström på en frispark. Vi hade även bud på några mål till då vi ändå skapade en del chanser.

Vi tar med oss det vi gjorde bra och får väl jobba lite på konditionen till höstsäsongen drar igång.